werken bij advin

Wij houden ons bij Advin dagelijks bezig met het toepassen van de nieuwste technieken bij het beantwoorden van onze klantvraag. Van engineering tot een breed scala aan advies en services, van ruimtelijk meten en 3D-scannen tot verkeerskundig advies en implementatie van nieuwe verkeerssystemen. We willen blijven vernieuwen op al deze gebieden. Dat kan alleen met de beste mensen. 

Werken bij Advin betekent betrokken zijn bij interessante projecten, een prettige en informele werksfeer, volop ontwikkelmogelijkheden en gemotiveerde collega’s. Je maakt deelt uit van een team professionals dat van aanpakken houdt, altijd voor elkaar klaarstaat en als een familie voelt. Onze cultuur is open en de lijnen zijn kort. Bij het management mag je altijd binnenlopen. Samen is het sleutelwoord en omschrijft het beste onze cultuur. Niet alleen op het werk, maar ook bij de activiteiten die worden georganiseerd.

Solliciteren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Herken jij je in onze aanpak en wil je samen met ons bouwen aan de toekomst? Heb je ervaring en/of een opleiding in Civiele techniek, Elektrotechniek, Geo-informatie of Verkeers- en Vervoerskunde? We komen graag met je in contact. Stuur een open sollicitatie naar info@advin.nl of bel met (088) 02 38 460. 

Onze vacatures