Organisatie

Advin is een advies- en ingenieursbureau dat ruim 30 jaar actief is met het maken van plannen en ontwerpen en het uitvoeren van metingen en onderzoeken in de openbare ruimte. Vanuit een pragmatische en multidisciplinaire aanpak is Advin actief binnen de markten verkeer, infrastructuur, ruimtelijke informatie en infra-installaties. Wij streven naar hoogwaardige technische oplossingen en diensten voor onze klanten. We werken vanuit vestigingen in Hoofddorp en 's-Hertogenbosch. Advin is vanaf de oprichting in 1988 tot de zomer van 2018 zelfstandig onderdeel van de Dura Vermeer Groep. In 2018 wordt de Advin BV overgenomen door de IV-groep. Deze overname biedt zowel voor Advin als voor Iv-Infra nieuwe kansen. 

Werkwijze

Met onze historie bij Dura Vermeer hebben wij brede ervaring met design- en constructprojecten en zijn we gewend te werken aan het vertalen van beleid naar uitvoering. We onderscheiden ons met een pragmatische aanpak.

Integrale projecten
In de dagelijkse praktijk zijn onze expertises zeer nauw met elkaar verbonden. Flexibele inzet van mensen en kennis en een integrale aanpak van projecten worden steeds belangrijker. Dit draagt bij aan efficiëntie en doelmatigheid.

Teams op maat
Om snel en flexibel in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten wordt voor ieder project een team op maat samengesteld, zodat wij zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen voorzien in de noodzakelijke en gewenste expertises. 

Duidelijke aanspreekpunten
Wij werken met vaste contactpersonen die elkaar en hun deskundige collega’s blindelings weten te vinden. Uw vragen komen altijd op de juiste plaats terecht.

Onze contactpersonen