Organisatie

Advin is een advies- en ingenieursbureau dat al meer dan 25 jaar actief is in de Nederlandse bouwsector. Vanuit een pragmatische en multidisciplinaire aanpak is Advin actief binnen de markten verkeer, infrastructuur, industrie, energie, gebied en gebouwen. Wij streven naar hoogwaardige technische oplossingen en diensten voor onze klanten. We werken vanuit vestigingen in Hoofddorp en 's-Hertogenbosch. Door deze regionale spreiding en het feit dat onze mensen landelijk inzetbaar zijn, zijn we altijd dichtbij onze opdrachtgever. Onze centrale stafafdelingen zijn geclusterd in Hoofddorp. 

Werkwijze

Als zelfstandig onderdeel van Dura Vermeer hebben wij brede ervaring met Design en Construct-projecten en bieden wij een pragmatische aanpak van zowel planstudie- als adviesopdrachten. 

Integrale projecten
In de dagelijkse praktijk zijn onze expertises zeer nauw met elkaar verbonden. Flexibele inzet van mensen en kennis en een integrale aanpak van projecten worden steeds belangrijker. Dit draagt bij aan efficiëntie en doelmatigheid.

Team op maat
Om snel en flexibel in te kunnen spelen op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten wordt voor ieder project een team op maat samengesteld, zodat wij zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen voorzien in de noodzakelijke en gewenste expertises. 

Eén aanspreekpunt
Het projectteam wordt aangestuurd door één accountmanager. Deze accountmanager is voor onze klant het aanspreekpunt voor alle aspecten van zijn opdracht. Zo heeft u één vast aanspreekpunt.

Onze experts