Op de millimeter nauwkeurig

Of het gaat om het uitzetten van as-maten van een brug, het uitzetten van pikketten of de complete bouwmaatvoering. In een dichtbevolkt land als Nederland is nauwkeurige en betrouwbare Ruimtelijke Informatie essentieel voor veel projecten die worden uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen, interpreteren en analyseren van ruimtelijke informatie. Zo houden wij ons bezig met uiteenlopende metingen, voor u als particulier of als overheidsinstelling. Wij lossen uw meetvraagstuk slim, snel en nauwkeurig op. De juiste maat houden wordt zo een stuk eenvoudiger.

Onze jarenlange ervaring combineren wij met verschillende methoden van inmeten. Gaat het om een kunstwerk, gebouw of juist om een stuk weg? Afhankelijk van het te meten object bepalen wij welke methode het beste resultaat oplevert. Denk hierbij aan maatvoering, monitoring, statisch meten en dynamisch meten. Dit doen wij met behulp van de nieuwste apparatuur en actuele inzichten. Zelfs vanuit de lucht of rijdend met 130 kilometer per uur. Veiligheid, nauwkeurigheid en zo min mogelijk hinder staan voor ons centraal.

Kortom: heeft u een meetvraag? Wij voeren deze met de nieuwste methoden op de millimeter nauwkeurig uit. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat.