concretiseren van uw duurzaamheidsambities

Onze focus ligt op het tegengaan van grondstoffenschaarste door recycling en hergebruik, het reduceren van CO2-uitstoot, het verlagen van de energierekening bij gelijkblijvende woonlasten en het bouwen aan klimaatbestendige oplossingen. Samen met u.

Binnen de gehele cyclus van het bouwproces zijn wij operationeel. Van initiatief en nieuwbouw tot onderhoud, sloop en verder.

We bieden u zowel procesmatige als (technisch) inhoudelijke expertise, voor zowel de publieke sector als voor de private markt. Denk daarbij aan ondernemingen in logistiek, productie, bouw, infra en ontwikkelaars. Zowel all electric gebouwen als gehele circulaire gebieden en next electric wijken. Samen met u vertalen we de duurzaamheidsthema's en uw ambities naar concrete plannen. Van tenderadviezen zoals onze succesvolle EMVI-plannen, MKI berekeningen tot technische concepten voor hernieuwbare energiewinning.Van visie tot en met de uitvoeringsbegeleiding.

Het resultaat is een scala aan duurzame producten: van woningen met een Energieprestatiecoëfficient van 0,0 tot asfalt dat van 100% gerecycled materiaal is gemaakt.