Referenties

Werken bij Advin

Betrokken worden bij de engineering van de vijfde start –en landingsbaan van Schiphol? Hoe zorg je met behulp van innovatieve technieken dat de verkeersveiligheid op 80-kilometerwegen wordt verbeterd? Hoe monitor je de verkeersveiligheid van de A13? Hoe draag je bij aan de financiële haalbaarheid van een bouwlocatie of de revitalisering van een bedrijfsterrein? Betrokken worden bij een waterpassing van circa 4000 kilometer in de drie noordelijke provincies?

Vele uitdagingen
Deze en vele andere uitdagingen liggen bij Advin op je te wachten. In ruil daarvoor ontvang je, naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, alle mogelijkheden om je verder te ontplooien door middel van opleidingen of persoonlijke coaching.

Cultuur
Werken bij Advin betekent werken in een informele werksfeer, waar iedereen op gelijkwaardige basis met elkaar omgaat. Initiatief en betrokkenheid worden beloond met verantwoordelijkheid. In de manier waarop we ons werk inrichten, staan klantgerichtheid en collegialiteit centraal als belangrijkste waarden. Niet voor niets wonnen we met ons moederbedrijf in 2012 de Cobouw Award voor beste werkgever in de bouw.