Referenties

Wouter Ruyters

Wouter Ruyters (32) studeerde Elektrotechniek aan de HTS in Eindhoven en werkt als projectleider bij het marktteam Hoofdinfrastructuur  in Hoofddorp.

“Ik werk nu al meer dan drie jaar met veel plezier bij het marktteam Infra-installaties.

Het interessante aan mijn werk hier is dat je voortdurend andere projecten bij diverse opdrachtgevers uitvoert. Waar je eerst betrokken bent bij de verbreding van de A2, kun je daarna ineens werken aan de contractbegeleiding voor de grootscheepse vervanging van de verkeerssignalering rondom Rotterdam. Ook deed ik een aantal DVM-projecten voor de gemeente Amsterdam of opdrachten voor commerciële marktpartijen. Ik werk dus zowel voor Rijkswaterstaat, maar ook voor gemeenten of private partijen. Allemaal projecten met een groot maatschappelijk belang en technische diepgang. Juist de combinatie van al die factoren geeft mij veel voldoening.

Binnen Advin krijg je snel veel verantwoordelijkheid en ruimte om je ambities waar te maken. De ruime opleidingsmogelijkheden dragen hier zeker aan bij. De informele werksfeer en de enthousiaste collega’s maken voor mij het plaatje compleet!”