Referenties

René van den Berg

René van den Berg (25) studeerde Bouwkunde aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch en werkt momenteel als bouwkundig adviseur bij het marktteam Bouwkunde in Oss.

"Ik werk nu iets meer dan 2 jaar voor Advin. Ik begon hier als afstudeerder en trad daarna in vaste dienst. Mijn interesse voor Advin werd gewekt toen ik twee van mijn huidige collega's een presentatie hoorde geven over Advin. De eerste indruk en de verhalen die zij vertelden, waren heel positief en daarom besloot ik Advin te benaderen voor een afstudeeropdracht. Dat is me goed bevallen!

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik Advin, en vooral het marktteam Bouw, leren kennen als een prima bedrijf. Wat ik vooral interessant vind, is de mix tussen jong en oud, de flexibiliteit, de diversiteit van projecten en de goede sfeer onder de collega’s.

Inmiddels werk ik al bijna twee jaar als bouwkundig adviseur. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en ik voel waardering voor het werk dat ik doe. Ik mocht meelopen met veel verschillende projecten, en kon me daardoor breed ontwikkelen op verschillende gebieden. Advin is veelbelovend bedrijf en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!"