Referenties

Peter van Gulick

Peter van Gulick (25) studeerde Bouwkunde aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch en Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven en werkt als bouwkundig adviseur bij het team Bouw.

“Al tijdens de eerste gesprekken die ik voerde met mensen bij Advin voelde het goed. Ik werd uitgenodigd voor een presentatie over het bedrijf en dacht: hier zou ik wel willen werken!

Beide afstudeertrajecten die ik bij Advin deed, heb ik goed kunnen afronden. Voor mijn afstuderen van de opleiding Vastgoed & Makelaardij ben ik heel goed begeleid vanuit het team Projectmanagement. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als bouwkundig adviseur bij het marktteam Bouw kon ik werken aan de ontwikkeling van een kwaliteitsproduct dat binnen de afdeling nog steeds gebruikt wordt. 

Door de korte lijnen tussen de teams Bouw en Projectmanagement is het makkelijk om mijn kennis en inspiratie bij beide vakgebieden toe te passen. Ik krijg veel vrijheid om zelf met ideeën te komen en er vervolgens ook iets mee te doen. Dat draagt bij een hele positieve sfeer en ik ga dan ook met plezier iedere ochtend naar mijn werk!

Wat ik verder een groot voordeel vind van werken bij Advin is dat men met je meedenkt en het bedrijf zich tijdens mijn loopbaan flexibel heeft opgesteld met betrekking tot het traject van werken en leren. Voor mij persoonlijk een ideale combinatie!"