Referenties

Hans Poessé

Hans Poessé (57) behaalde zijn diploma weg- en waterbouw in 1973 aan de 1e MTS te Rotterdam en werkt momenteel als Senior Projectmanager binnen het marktteam Regionale infrastructuur vanuit de vestiging in Barendrecht.

"In de tijd dat ik mijn diploma haalde, was er niet erg veel werk en ik ben daarom als grondwerker gestart bij een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het rechtzetten van olieopslagtanks. Na een half jaar ben ik als waarnemer bij Rijkswaterstaat Directie Noordzee aan de slag gegaan, waar ik me onder andere bezig hield met peilingen ter bepaling van de waterdiepte in de Maas- en Eurogeul, nemen van watermonsters en begeleiding survey werk.

Via een paar banen bij gemeenten als opzichter tekenaar en toezichthouder kwam ik uiteindelijk bij Grontmij terecht, waar ik tot 1 februari 2009 werkte aan wegreconstructies, rioolrenovaties, bouw- en woonrijpmaken, recreatieve inrichtingen. Een oud-collega maakte me vervolgens enthousiast over Advin.

Vooral de geringere schaalgrootte ten opzichte van het bedrijf waar ik op dat moment werkte vond ik interessant. Een ander aspect wat mij trok, was de mogelijkheid mijn (praktische) kennis en ervaring te delen met jonge mensen.

Sinds 1 februari 2009 ben ik in dienst van Advin in Barendrecht. Daar werk ik met veel plezier te midden van een club jonge, enthousiaste collega’s. Mijn ervaring komt hier goed van pas. Het aansturen en delen van mijn kennis en ervaring aan deze mensen, geeft mij voldoening, energie en plezier in mijn werk."